Tot va començar…

…anys enrere, amb la realització d’una cursa de muntanya anomenada “PIC DEL VENT” a Caldes de Montbui, amb la col·laboració de molts companys de la zona.

Prenent nota d’alguns d’ells que van seguir diferents camins en el món de l’esport amb organitzacions d’esdeveniments esportius al voltant del món, i veient la connectivitat entre les persones que hi havia, va fer cridar la curiositat a un dels promotors de la cursa (J. Alberto Laprea Vázquez).

Els anys van anar transcorrent i per diversos motius, la cursa es va deixar de fer.

Després d’un temps, el Sr J. Alberto Laprea Vázquez, un dels promotors de la cursa PIC DEL VENT, han volgut reiniciar amb col·laboradors d’abans i nous d’ara, aportant modificacions importants, com és allargar el tram de la cursa, fer una cursa més petita, realitzar activitats a la arribada, etc…

Aquesta nova iniciació, ha estat un dels arrencades per desbocar tot un cúmul d’idees i projectes a fer.

Valorant tot un conjunt d’experiències d’anys enrere, entre carreres populars, de petita distància (de 10 km, CURSA DE SANT SILVESTRE, mitges maratons,…20 km de PARÍS), d’ampli abast (martones, 30km de Berga,…), Travesas (CAVALLS DEL VENT, NÚRIA-QUERALT, UTMB, pic Veleta -Granada-), eternals running,… etc, etc, etc,…

A partir d’aquí hem començat a treballar fins arribar a dia d’avui, a plantejar i, per fi, obrir una botiga d’esports mountain-trail running a la zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *